Menu

Wat kunt u verwachten als u mij inschakelt? Dan krijgt u een gedreven en ervaren collega-ondernemer naast u.

Als zoon van een ondernemer, ken ik het klappen van de zweep.
Opzoek naar nieuwe ontwikkelingen om; de concurrentie voor te blijven en om op een natuurlijke manier te groeien, door bewust continue veranderen door te voeren.
Niet jaren stilstaan en dan in een keer het roer om.

Geloof mij ….
Het kan altijd beter!

In het verlengde van mijn vader, ben ik ook nieuwsgierig naar onvolkomenheden in organisaties.
Ik zoek naar verbeteringen en mogelijkheden om te groeien.
Door met medewerkers in gesprek te gaan over verbeteringen in het bedrijf.
En ik sta er, telkens weer, versteld van wat mensen dan aanreiken.

Ik heb u nu het e.e.a. verteld over:

  • Organische groeien;
  • Continue veranderen;
  • Beter dan ineens het roer om;
  • Dat het altijd beter kan.

Wat speelt bij U?

Zullen we hier nog eens over door praten…..

Profiel:

Na mijn middelbare school (1983) ben ik gaan werken, net als vrienden, geld verdienen om een auto te kunnen kopen. Ik was school meer dan zat. “Wijsheid komt met de jaren” daarom besloot ik in 1991, naast mijn fulltime werk en gezinsleven, in de avonduren naar het HBO te gaan. Na afronding van mijn HBO, had ik de smaak van het studeren goed te pakken én besloot ik naar de Universiteit Utrecht te gaan. In 2004 studeerde ik af, met de nodige bestuurs- en organisatiekennis. Maar zeker zo belangrijk, met kennis en ervaring om strategisch en modelmatig te denken; wat mijn praktische aanpak zeer verreikt.

Sinds 2008 help ik mensen binnen organisaties met hun vaardigheden aan te passen aan nieuwe werkmethodes. Ik zoek bij het (her) ontwerpen en bouwen aan processen en organisaties altijd naar de optimale mix tussen wat (wettelijk) moet, technisch realiseerbaar is en wat mensen in de organisatie aankunnen.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen (een ‘mensen-mens’) en werkt graag met mensen samen. Ik motiveer, ontrafel weerstanden en weet mensen mee te laten bewegen in de gewenste of noodzakelijke verandering. Het is voor mij een uitdaging om een sterk team te ontwikkelen met de juiste competenties.

Ik houd het graag overzichtelijk en eenvoudig, aan dikke rapporten schrijven waar weinig mee wordt gedaan besteed ik liever geen tijd. Dat bespaart u ook tijd – en daarmee geld. Liever vertel ik recht door zee hoe de zaken ervoor staan en welke concrete verbeteracties er per direct ingezet kunnen worden.

Natuurlijk kan ik hier nog veel meer over schrijven, maar voordat u iemand in uw bedrijf haalt, wilt u natuurlijk persoonlijk kennismaken. Dat treft: ik ook namelijk.

Dus laten we een afspraak maken om te kijken of we succesvol kunnen samenwerken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u bij het behalen van uw ambities:

Kortere doorlooptijden

Digitalisering van processen

Borging in een ICT omgeving

Ontwikkeling van team en talent

Verbeteren dienstverlening

Verhogen productiviteit

Lagere kosten

Dat wil ik ook