Menu

Veranderen is lastig

De meeste leidinggevende en medewerkers hebben een hekel aan verandering. Het is maar een enkeling die daar juist een uitdaging in ziet: de meesten doen graag de dingen ‘zoals ze het altijd gedaan hebben’. Maar ja, u wilt als leidinggevende juist een betere performance van zowel uw werknemers als van het totale bedrijf! Het voeren van een goed procesmanagement is dan noodzakelijk

Verbeteren is makkelijk

Het lijkt misschien een miniem verschil, maar het werkt: daar waar veranderen een negatieve lading heeft (‘het gaat niet goed, dus we moeten veranderen’) heeft verbeteren het karakter van tijdig bijsturen. Van vernieuwen en meegaan met de ontwikkelingen. En dat voelt beter. Vooral het toepassen van het Lean verbeterbord is daar een goede hulp bij.

Continu Verbeteren is teamwork

Er zijn een aantal beproefde methoden zoals: procesmanagement en het Lean verbeterbord, waaruit u kunt kiezen om verbeteringen in de hele organisatie geaccepteerd en toegepast te krijgen. Ik begeleid leidinggevende binnen organisaties met de invoering van procesmanagement en de medewerkers in het omgaan met het Lean verbeterbord. En daarmee komt het proces van Continu Verbeteren binnen uw organisatie opgang én wordt het een onderdeel van de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Want het kán!

Wij helpen u bij het behalen van uw ambities:

Kortere doorlooptijden

Digitalisering van processen

Borging in een ICT omgeving

Ontwikkeling van team en talent

Verbeteren dienstverlening

Verhogen productiviteit

Lagere kosten

Dat wil ik ook